Boeken

Boeken lezen is de beste manier om over iets te leren. De transport sector is enorm en het is steeds groeiende. Als je geïnteresseerd ben in de geschiedenis en de toekomst ervan, dan raden we je aan om boeken te lezen. Veel boeken zijn hierover geschreven. Hier vindt je enkele aanraders.

A Practical Guide to Transportation and Logistics

Door- Michael B. Stroh

A Practical Guide to Transportation and Logistics

Dit boek geeft je een overzicht van transport en logistiek. Dit is een zeer goed boek voor studenten en managers in de transport business. Je zal leren over binnenlands transport, import/export en magazijnbeheer.

Marketing of Passenger Transport Services

Door – Yarlagadda Srinivasulu

Marketing of Passenger Transport Services

Mensen moeten van één plek naar een andere geraken. De manier waarop de wereld nu draait is vooral te wijten aan transportdiensten. Transport is nodig voor economische ontwikkeling. Dit boek heeft het over het transporteren van passagiers.

Transport Communications: Understanding Global Networks Enabling Transport Services

Door – John Tiffin, Christopher Charles Kissling

Transport Communications

In dit boek zal je leren over transport en communicatie. Deze twee disciplines zijn aan elkaar gerelateerd. Je zal hier leren hoe men verschillende soorten transport integreert. Alsook, hoe men de bevoorrading regelt, hoe de efficiëntie in de logistieke sector tot stand is gekomen, enz. Ook dingen zoals terrorisme en de opwarming van de aarde worden in dit boek besproken.

Deze boeken verlenen je heel wat kennis over transport. Je zult hieruit weten hoe je logistiek iets kan regelen, op een goede manier van de ene plaats naar de andere kan gaan en meer. Als je geïnteresseerd bent in transport en je wilt er graag meer over te weten komen, zijn deze boeken echte aanraders.