truck-logistic

Het gebruik van Citrix in transport en logistiek

Citrix zorgt voor toegang tot apps, communicaties met andere apparaten over eender welk netwerk. Citrix zorgt ervoor dat mensen meer productief worden en het maakt bedrijfshandelingen makkelijker. Duizenden organisaties over de hele wereld maken gebruik van Citrix.

Koerierdiensten of logistieke bedrijven zijn afhankelijk van Citrix. Citrix biedt betrouwbaarheid en het beschermt informatie van de klant.

Werknemers krijgen toegang tot de kern van applicaties zonder zicht zorgen te moeten maken over beveiliging. Dit zijn de voordelen van Citrix.

Veiligheid en beschikbaarheid

Koeriers moeten van de ene plek naar de andere gaan en zijn heel de tijd op de baan om dingen af te leveren, ze hebben dus altijd toegang nodig tot de kern van hun transport applicaties. Dit zorgt ervoor dat pakketjes op tijd geleverd worden. Via Citrix kunnen koeriers ten alle tijden toegang krijgen tot het netwerk.

Productieve werkkracht

Aangezien de koeriers van waar dan ook toegang hebben tot de applicaties, weten ze telkens waar precies een pakketje moet worden afgeleverd. Ze hebben zo meer vrije tijd en op die manier kunnen ze hun werk beter plannen en productiever zijn. Citrix biedt hun snel de info die ze nodig hebben.

tere omzet

Als werknemers productiever worden, kan het transportbedrijf meer orders behandelen. Hierdoor stijgt de omzet.

Traceren

Citrix biedt klanten de optie om hun pakketje te traceren. Werknemers kunnen facturen voorbereiden en ophalingen inplannen. De informatie van de klant blijft te allen tijde veilig.

Het biedt schaalbaarheid

Citrix is een flexibele oplossing voor de transport sector. Het bedrijf kan de schaalbaarheid aanpassen waar ze het nodig achten.

Verbeterde klantendienst

Citrix zorgt voor een verbeterde klantendienst. Doordat informatie makkelijker en sneller bij de klant en bij de werknemers terecht komt. Hierdoor kunnen de werknemers betere hulp bieden aan klanten en klanten kunnen meteen hun pakketje traceren via de website.

Men moet zich geen zorgen maken om veiligheid of de beschikbaarheid van informatie. Business apps zijn ten alle tijde toegankelijkheid.

De hele operatie is zo dus vlotter. Klanten zijn tevreden en er worden meer bestellingen geplaatst. Het bedrijf zal groeien met de hulp van Citrix.