Over ons

Met in ons achterhoofd dat er een klimaatprobleem is dat structureel aangepakt moet worden hebben we 3 pijlers waar we ons mee bezighouden waarmee we trachten een actieve bijdrage te leveren aan een beter milieu. Deze 3 pijlers zijn: ‘verkeer’, ‘vervoer’ en ’transport’. Binnen de kaders van deze drie algemene onderwerpen geven we advies, tips en onderzoeken we trends.

Op basis van informatie die onze inhouse (en externe) trendwatchers vergaren publiceren we informatieve artikelen die interessant zijn voor iedereen die betrokken is bij een of meerdere pijlers. En dat is inderdaad, iedereen! Iedereen is op diverse manieren betrokken. Onze blogartikelen en kennisbank s dus voor een breed publiek.

Onze missie

Onze missie is het vervullen van de wensen van iedereen die interesse heeft in het verbeteren van het milieu en het klimaatprobleem te lijf te gaan op het gebied van verkeer, vervoer en transport (mobiliteit) waarbij ze zich collectief en individueel verantwoordelijk voelen en streven naar een betere toekomst!

%

Objectief en met open-mind

In- en externe informatieverstrekkers

onze missie en visie

Onze visie

Binnen 5 jaar staat rws-avv.nl in de top 5 van online platformen voor advies en informatie binnen de onderwerpen: verkeer, vervoer en transport waarbij we ons focussen op een betere toekomst.

Dit doen we door onderzoeken te doen en te analyseren, trends te volgen, conclusies trekken en advies en tips geven in de vorm van publicaties.